Hej smukke sjæl!

 

Jeg har i årevis haft en drøm.

En drøm som i nogle perioder har fyldt rigtig meget og i andre slet ikke.

En drøm, som har været diffus og uklar, men som er blevet ved med at skubbe til mig..

Den har gennem årene sat mig i situationer i mit liv, som har bragt mig tættere på den, så den til sidst har fyldt så meget, at jeg er blevet nødt til at blive klar på, hvad den konkret skulle handle om..

 

Min drøm var at blive selvstændig!

 

I min proces på klarhed, har jeg taget afsæt i mine arbejds- og livserfaringer..

Jeg har spurgt mig selv om:

Hvad er vigtigt for mig i mit liv og min hverdag..?

Hvad kan give mig energi..?

Hvor kan jeg selv gøre noget for at hverdagen bliver lettere..?

Og vupti…nu er ”Skab glæde” en realitet!

 

Med virksomheden er mit mål, at skabe mere glæde i mennesker og i verden.. At vi alle får en hverdag, som er fyldt med mest mulig glæde og at vi løfter hinanden i vores samvær fremfor at begrænse os selv og hinanden!

Det lyder nemt, og det er nemt, hvis vi tager ansvar for at sætte det i fokus og øver os i hvordan..

Sammen kan vi skabe en verden med masser af glæde, latter og overskud – lad os komme i gang!

 

Glade hilsner

Helene

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *